Тепер приготування печива стало ще простіше. Не потрібно закуповувати велику кількість інгредієнтів для приготування різних видів здобного, здобно-збивного, пісочного печива, коржів для тортів, складних дрібноштучних комбінованих виробів. Технологами компанії «РІА ГРУП» було створено широкий асортимент сумішей, у яких вже зібрано базові інгредієнти, що продовжують термін зберігання та покращують якість виробів, а також знижують собівартість. Використання сухого концентрату – прискорює та прощає технологічний процес приготування печива.
РІА Мікс «Кукіс LS» (Кукіс ЛС)
Універсальний сучасний розпушувач для тіста з ароматизатором «Ванілі», який необхідний для виробництва всіх видів кондитерських виробів. За допомогою даного розпушувача Ви можете приготувати бісквіти, маффіни, кекси, тістечка, печиво, пряники та багато іншого.
Дозування: 2-5%
Арт. 00158
РІА Мікс «Американо Ванільний»
Кондитерська концентрована суміш для виробництва пластичного, здобного печива за типом «Американер» з гладкою поверхнею і глибокими тріщинами по всьому виробу з ванільним ароматом, хрусткими краєчками і ніжним м'якушем на зламі, що тягнеться. Вироби, приготовлені із застосуванням суміші, тривалий час залишаються свіжими, м'якими та ароматними.
Дозування: 4-8%
Арт. 00140
РІА Мікс «Американо Ваершковий»
Кондитерська концентрована суміш для виробництва пластичного, здобного печива за типом «Американер» з гладкою поверхнею і глибокими тріщинами по всьому виробу з вершковим ароматом, хрусткими краєчками і ніжним м'якушем на зламі, що тягнеться. Вироби, приготовлені із застосуванням суміші, тривалий час залишаються свіжими, м'якими та ароматними.
Дозування: 4-8%
Арт. 00557
РІА Мікс «Американо Шоколадний»
Кондитерська суміш для приготування шоколадного, пластичного здобного печива за типом «Американер» та інших видів печива. Готові вироби мають темно-коричневий колір, характерний шоколадний смак, відмінне розпушення, підйом і глибокі тріщини по всьому виробу, хрусткі краєчки і м'якуш на зламі, що тягнеться. Вироби тривалий термін залишаються свіжими та м'якимии.
Дозування:8-9%
Арт. 00141
РІА Мікс «Американо Вишневий»
Готова кондитерська суміш для приготування пластичного, здобного печива на кшталт «Американер» з ніжним ароматом вишні та приємним ніжно-рожевим кольором, в тісто можна додавати різноманітні сухофрукти, цукати та термостійкий шоколад. Вироби приготовані з використанням суміші мають глибокі тріщини по всьому виробу, відмінну розтіканість, добре розвинену дрібнопористу структуру і ніжний м'якуш на зламі. Готові вироби тривалий час залишаються свіжими та ароматними.
Дозування:9-10%
Арт. 00153
РІА Мікс «Американо Фісташковий»
Готова кондитерська суміш для приготування печива фісташки до складу якої входять шматочки злаків і горіхів. Вироби приготовані з використанням суміші мають глибокі тріщини на поверхні печива, хорошу пористість, ніжний м'якуш на зламі, що тягнеться, і тонкий фісташковий аромат.
Дозування:10%
Арт. 00154
РІА Мікс «Американо М'ятний»
Кондитерська суміш для приготування м'ятного печива на кшталт «Американо» до складу якої входить шматочки натуральної м'яти, які надають виробам неповторного смаку і аромату. Готові вироби, приготовані з використанням суміші, мають глибокі тріщини на поверхні печива. Вироби тривалий термін залишаються свіжими.
Дозиування:10%
Арт. 00218
РІА Мікс «Американо Тоффі»
Суміш - покращувач для приготування вершково-карамельного, здобного, пластичного печива за типом «Американер» та інших видів печива. Суміш універсальна її можна використовувати для інших видів печива, тим самим розширити асортимент. Готові вироби мають темно-коричневий колір і характерний карамельний аромат, з глибокими тріщинами по всьому виробу, хрусткі краєчки і м'якуш на зламі, що тягнеться.
Дозування: 10%
Арт. 00143
РІА Мікс «Флорентіно»
Готова суха суміш, що карамелізує, використовується для приготування карамельного декору випічних виробів, виготовлення зернового печива, грильяжу та «Флорентійського печива». Виріб, отриманий з використанням суміші, відрізняється простотою в приготуванні, ніжним вершково-карамельним смаком та гарним блиском. Вироби випікаються без пари, так і з парою. Готове печиво можна глазурувати шоколадом та кондитерськими посипками.
Дозування: 33-35%
Арт. 00161
РІА Мікс «Флорентіно Мікс»
Готова кондитерська суміш, що карамелізує, використовується для приготування карамельного декору, виготовлення зернового печива, грильяжу та «Флорентійського печива». Виріб, отриманий з використанням суміші, відрізняється простотою в приготуванні, ніжним карамельним смаком та гарним блиском. Вироби випікати із використанням пари. Готове печиво можна глазурувати шоколадом або кондитерськими глазурями та посипками.
Дозування: 33-35%
Арт. 00162
РІА Мікс «Меренга Ван »
Готова кондитерська суміш для виробництва меренги, безе та повітряно-білкових напівфабрикатів для тортів та суфле. Суміш створена на базі яєчного білка для швидкого приготування повітряно-білкових напівфабрикатів, тортів на кшталт суфле «Пташине молоко», повітряно-горіхових напівфабрикатів та білкового крему та зефіру. Завдяки використанню суміші Ви отримуєте постійно стабільну якість та спрощений спосіб приготування.
Дозування: 15-20%
Арт. 00260
РІА Мікс «Дарк Кукіс»
Готова 100% кондитерська суміш для приготування особливо темних видів печива, тістечок з великою кількістю горіхів, сухофруктів і цукатів, які виробник додає самостійно. Суміш «утримує» шматочки сухофруктів та горіхів у тісті, залишає консистенцію печива м'якою та пластичною. На основі цієї суміші можна виробляти як вівсяне печиво, так і основи для тортів і чізкейків.
Дозування: 30-35%
Арт. 00160
РІА Мікс «Профі Рефайн »
Кондитерська суміш для комплексного покращення різних видів печива, у тому числі пісочного печива, напівфабрикатів для тортів та тістечок. Суміш покращує реологію тіста, що покращує обробку та формування тесту, не дає розтікатися виробу, завдяки чому зберігається чіткий візерунок, забезпечує хороший підйом і рівномірну дрібнопористу структуру і золотистий колір м'якушку, запобігає утворенню тріщин на поверхні виробів, дозволяє знизити відсоток брухту. до 5 місяців і надає ніжного аромату ванілі. При використанні цієї суміші Вам не потрібно внесення розпушувачів, емульгаторів та ароматизаторів барвників
Дозування: 2-5% від маси загальної
Арт. 00157
РІА Мікс «Імбирний»
Кондитерська суміш для приготування пряного імбирного печива до складу якої входять натуральні спеції. Готові вироби мають яскравий аромат імбиру, кориці та ін спецій, які своїм ароматом створять різдвяний настрій кожному.
Дозування: 10%
Арт. 00166
РІА Мікс «Макаронс ЛАЙТ»
Готова кондитерська суміш для швидкого та простого приготування французького мигдального печива "Macaron", основ для десертів, декору для кондитерських виробів. Вам потрібно лише додати гарячу воду, трохи збити, відсадити заготовки будь-якої форми та випекти. Суміш чудово поєднується з харчовими барвниками та ароматизаторами. Готові вироби мають тонкий аромат мигдалю, гладку поверхню та невелику «спідничку».
Дозування: 100%
Арт. 00572
РІА Мікс «Кукісмікс Ваніль»
Готова кондитерська суха для приготування різних видів печива з великою кількістю горіхів, сухофруктів і цукатів, які виробник додає самостійно.
Дозування: 20-25%
Арт. 00159